Második nap.

Hát a mai elég unalmas telt.Érdemes dolgot nem sikerült csinálnom.Majd talán este.Igaz manapság kurvára nincs kedvem dolgozni.Nem látnának a munka társak akkor sírva dolgoznék.Na jó ez csak hülyeség.Nagyon nehezen de kilehet bírni azt a 8 órát.Sajnos ennél már a csak a barátok közt unalmasabb.Istennek hála egy éve nem láttam már azt a hülyeséget.
Hol van még szombat reggel?

Mai nap azért már sikerült pár $ nyerni.Ezen kívül ismét sikerült több mint 200 pontot szereznem.De még messze van még a hónap vége.Addig még pár nap lesz olyan amikor nem fogok pókerezni.Buliba leszek vagy másnaposan fej fájás mellett nincs kedvem játszani.Szóval millió dolog közbejöhet még.Ideje lenne kicsit változtatni az életemen mert kezd nagyon unalmas lenni.Sok mindent csinálnék szívesen a szabadban de jelenleg időjárás az egyetlen akadálya neki.
Foci,horgászás nem lenne rossz dolog.Igaz a focit annyira nem szeretném erőltetni mivel a jobb térdem totál káros.Márciusban remélem már nem lesz ilyen hideg és nem kell a szobába ücsörögni a gép előtt.


Február 2.
Full tilt pontok:281.98

Holnatól ismét lesznek leosztások.Omaha managernek valami baja van és hát még nem sikerült rájönnöm.Majd talán holnap mivel nem sokára irány dolgozni.









Megjegyzések